fbpx

holdoversigt

Hvordan træner vi i CrossFit Onshore

Hos CrossFit Onshore er træningen hård, men alle kan være med.

Hal 1 | Hal 2 | Hal 3

Henter data...
Problemer? Åbn i nyt vindue

Træningen i CrossFit Onshore er for dig der ønsker:

  • Varieret træning tilpasset dit niveau, som altid træner hele kroppen, er udfordrende og udviklende.
  • Intensiv, alsidig træning som vi varierer indendørs og udendørs når vejret tillader det.
  • Træning hvor alle kan være med, uanset køn, alder og træningserfaring.

De fleste WOD’s (Workout of the day) udføres på tid og den almindelige motionist kan træne på lige fod med jægersoldaten – jægersoldaten vil muligvis få flere gentagelser eller løfte tungere vægt, men begge vil have presset sig selv til det maximale.

Intro/teknik hold

Som ny i CrossFit anbefaler vi altid at møde op til vores Intro-hold. På holdet vil du introduceres til vores måde at træne, du vil få forklaret nøglebegreber og du vil blive hjulpet igennem din første WOD (workout of the day). De væsentligste tekniske elementer af træningen bliver gennemgået og holdet egner sig derfor også til den nystartede CrossFitter, som gerne vil være mere tryg ved de forskellige løft og teknikker. Holdet kan bruges som et springbræt inden man går over til kun at benytte WOD-holdet. Det er vigtigt at du er iført behageligt træningstøj hvor du kan bevæge dig frit! Husk at medbringe en vandflaske.

Functional bodybuilding

På Functional bodybuilding fokuseres på stabilitet, kontrol, balance og udholdenhed. Formålet med denne træning er at få opbygget et solidt fundament så man har et bedre udgangpunkt for at være stabil i alle sine yderpositioner. Alle kan være med på holdet, uanset niveau. Holdet egner sig både for nybegynderen der ønsker at afprøve kræfter med WODs, og den garvede crossfitter der vil udfordres på en ny måde. Holdet egner sig også til dig der døjer med en skade, da der er fokus på stabilitet, kontrol og kvalitet i bevægelserne

WOD

På WOD-holdet træner vi altid med en Workout Of the Day (WOD). Holdet er planlagt så det ofte indholder både en styrkedel og en Metcon. Styrkedelen kan være alt fra bænkpress til squat og fokuserer som navnet indikerer på at gøre deltagerne stærkere. Metcon er en forkortelse for metabolic conditioning, der på godt dansk betyder; et træningspas designet til at øge din præstationsevne. Her kommer pulsen op og du vil mærke kroppen arbejde til sit yderste

Basic-WOD

Holdet er for dig som bare gerne vil ned og brænde en masse energi af. Her vil vi ikke beskæftige os med de sværest tekniske øvelser inden for CrossFit, men derimod nøjes med teknikken bag disse. Herefter udføres en WOD (Workout of the day) med basic-øvelser hvor vi lover at du får chancen for at få pulsen helt op og ringe.🌪 Basic-wod er altså trinnet mellem intro/teknik og WOD-hold.ALLE vil kunne være med, og vi kører en anden WOD end på de normale WOD hold.

Endurance

Holdet er for dig, der elsker kondition- og udholdenhedstræning eller for dig, der har lyst til at forbedre dig inden for netop disse områder. I kan forvente længere workouts (20+ min), eller flere korte workouts, med basisøvelser og/eller øvelser med lav vægt (KB og barbell). Ingen tunge løft og avancerede tekniske skills. Der skal bare arbejdes! Dette hold kan alle deltage på.

Team WOD hold

Holdet for dig som godt kan lide at lave workouts med en god makker eller to. Det er et hold alle kan være med til, med en god blanding af cardio og kendte basic øvelser. Det er en sjov time, hvor du og din makker bliver udfordret sammen, enten i nogle lidt længere workouts eller flere små og korte. Så tag din ven under armen og vær med, eller kom alene og vi finder en makker til dig.

OL-hold

Holdet vil udelukkende indeholde øvelser baseret på den olympiske disciplin: vægtløftning. Indenfor CrossFit benyttes mange af vægtløftningens øvelser og du vil på dette hold få udvidet dine tekniske evner med henblik på overførbarhed og mere effektivitet i dine WOD’s. Holdet er for alle, uanset niveau og afsluttes typisk med et styrkeløft (hvor der arbejdes mod at løfte tungt i et løft), eller et barbell complex (en kombination af forskellige løft). Dette hold kan alle være med til og det er rigtig godt for nybegyndere, så du får bygget din teknik rigtigt op fra starten.

Børnehold

Aldersgruppe 6-15år På børneholdene vil der ikke blive brugt tunge vægte – vi bruger primært vores egne kroppe og eksempelvis kettlebells og wallballs, samt træner teknik med let vægt eller kosteskaft i basisløftene. Vi udvikler motorikken, kropsfornemmelsen og koordinationen. Vi skubber, trækker, løber, kaster, klatrer og hopper – men vigtigst af alt, vi har det sjovt og får nye venner.

Young Gunz

Aldersgruppe 14-18år På dette hold trænes der rigtig CrossFit, der tages dog højde for udvikling af kroppen i forhold til hvor meget vægtbelastning den kan klare imens den vokser. Der gøres klar til at deltage på voksenholdene, så når man deltager på dette hold, får man lært alle de teknikker og løft der også laves på almindelige WOD hold.

Crossfit moms & dads

For forældre der er på barsel. Holdet er for dig som er på barsel. Hvis du kan holde til at stå op uden smerter eller tyngdefornemmelse fra bækkenet, bliver træningen tilrettelagt så alle kan være med. Her bruger vi barnet/børnene som vægte, hvis de er vågne, ellers får du en anden form for vægt. Det er primær træning for mor/far, men barnet bliver også stimuleret under træningen.

Familie CrossFit

Aldersgruppe: 1 – 5 år På Familie CrossFit holdet er det meningen at forældre og børn skal have det sjovt sammen og røre sig på alle mulige måder. Der bliver lavet træning både sammen og hver for sig. På dette hold er der garanti for grin og sved på panden, men som forældre får du også trænet godt igennem.

Open Gym

Open Gym tillader brug af salen til selvtræning hvis man vil lave sit eget træningsprogram uafhængigt at dagens WOD. Der vil ikke være en træner til rådighed under Open Gym. Der er ikke den normale deltagerbegrænsning på 15 medlemmer på Open Gym, men det er dog stadig nødvendigt at tilmelde sig. Under Open Gym gælder alle centerets ordensregler. Træning i bar overkrop ved Open Gym er ikke tilladt.

Familie WOD hold

Aldersgruppe: 6 – 100 år På Familie WOD holdet er for familien som gerne vil lave workouts sammen. Det er et hold alle kan være med til, med en god blanding af cardio og kendte basic øvelser. Det er en sjov time, hvor I som familie kan udfordre hinanden. På dette hold træner børn og forældre sammen og alle skal bookes holdet.